.

Terima Kasih Kerana Mengunjungi . B L O G . B U K U . G A L E R I . I L M U . Untuk pembelian, kunjungi www.galeriilmu.com.my atau whatsapp 01132933466

May 2, 2012

Berdua Lebih Baik


Berdua Lebih Baik/ ROHANI ABDUL RAHMAN / 978-983-097-359-3/RM20.00/196ms /GB0176
Kategori: Motivasi
Baik wanita mahupun lelaki, apabila sudah sampai ‘seru’ maka diri akan mula menghitung dan mencari pasangan hidup kerana hidup berdua tentunya lebih bererti. Namun, ada kalanya pasangan hidup sukar ditemui biarpun diri bukan terlalu memilih. Berdua Lebih Baik merungkai rahsia menarik jodoh bagi diri yang belum ketemu pasangannya.
Di saat hati amat berkeinginan untuk mendapatkan jodoh, kesabaran amatlah diperlukan. Apatah lagi bagi wanita atau lelaki yang sudah berumur melewati 30-an, mempunyai kerjaya dan memang bersedia untuk mempunyai pasangan.
Pelbagai sindiran mungkin kita terpaksa menelannya, ini sudah menjadi kebiasaan masyarakat kita yang tidak sunyi daripada usikan yang disasarkan kepada insan-insan yang belum berumah tangga.
Situasi ini juga pernah saya lalui, pelbagai usikan terpaksa diterima. Hanya kesabaran dan senyuman yang mampu mengatasi usikan mereka. Emosi juga sentiasa tidak keruan mengenangkan diri yang belum berpunya.
... Janji Allah sudah ada, pasangannya sahaja yang belum ketemu ... .

TULIS TEKS SETERUSNYA DI SINI

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...