.

Terima Kasih Kerana Mengunjungi . B L O G . B U K U . G A L E R I . I L M U . Untuk pembelian, kunjungi www.galeriilmu.com.my atau whatsapp 01132933466

Oct 14, 2018

Seriuslah!

Judul: SERIUSLAH!
ISBN: 978-983-097-757-7
Kod: BP026
Penulis: Imaninex & Naw Labqi
Tebal: 128 ms
Harga: RM13.00/RM15.00
SINOPSIS
Komik ini merupakan komik strip dakwah yang berkisarkan pelbagai isu dengan mengetengahkan watak yang biasa digunakan penulis iaitu Peah, Farah dan Ustaz Farhan.

Tentang Penulis

Imanimex berasal dari Jeli, Kelantan dan telah menamatkan pengajian sebagai seorang Guru dalam jurusan Pendidikan Awal Kanak-Kanak. Beliau merupakan ahli Daie Kreatif Venture dan telah menerbitkan beberapa komik iaitu Kompilasi Komik Dakwah Tarbiyyah Imanimex 1 & 2 dan Komik Tarbiyyah No Namida.

Naw Labqi, anak kelahiran Batu Caves, Selangor ini merupakan pemegang Ijazah Sarjana Muda Seni Bina (Sains) dari UiTM dan Diploma Pengurusan Teknologi Perakaunan. Beliau berkhidmat sebagai Akauntan dan turut terlibat untuk Bahagian Jualan di Daie Kreatif Venture. Menerusi pengalaman penerbitan, beliau terlibat dalam pembikinan Komik Startup 10 Ringgit juga dalam penerbitan komik Zine Happiness Is ... .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...