.

Terima Kasih Kerana Mengunjungi . B L O G . B U K U . G A L E R I . I L M U . Untuk pembelian, kunjungi www.galeriilmu.com.my atau whatsapp 01132933466

Mar 12, 2014

Perang Armagedon

Judul: Perang Armagedon
Penulis: Web Sutera
Tebal: 480 ms
ISBN: 978-983-097-467-5
Kod: GB0285
Harga: RM 22.00 / RM 24.00


SINOPSIS:
Fateh Sa'adi dan makhluk hijau yang masih hidup itu menatap mata masing-masing, menunggu gerakan musuh. Sementara itu, dua tentera cyborg menjauh sedikit tetapi masih kekal bersiaga. "Siapa kau sebenarnya?" 

Fateh Sa'adi bertanya. "Sudah gaharu cendana pula. Manusia mudah lupa!" Makhluk itu bernada keras. Fateh Sa'adi teringatkan sesuatu. Namun Hassan Sijic melompat dan menerjah.

Pedang dihayunnya sepenuh tenaga ke wajah makhluk hijau itu. Akan tetapi, sebelum mata pedang dapat mendarat ke sasaran, sang hijau itu cepat mengayunkan cakarnya dan memukul pemuda Bosnia itu. Tentera cyborg itu terhumban ke dinding kaca. 

Kemudian, makhluk hijau itu menembak bebola api ke arah Fateh Sa'adi. Namun, dapat dielak dengan menerjah ke dinding dan melonjakkan tubuhnya ke atas. Semasa di udara, Fateh Sa'adi terdengar sesuatu benda jatuh di belakangnya. Gedegang!! Prak, prak!! 

Beberapa ketika kemudian, satu dinding besar roboh. Lalu, terbukalah piramid itu sehingga cahaya siang memancar masuk ke dalamnya.


"Apa yang terjadi?"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...